Menu

Bewegwijzering maken: heldere aanpak

Voor jou is wayfinding waarschijnlijk de laatste stap in de realisatie van een bedrijfspand óf de hoognodige aanpassing op het bedrijfsterrein. Hoe gaan we jouw bewegwijzering maken? Op een efficiënte, heldere manier.

Daarom inventariseren we wat je voor ogen hebt en gaan we aan de slag.

Benieuwd naar onze werkwijze?
Stap 1

Jouw vraag

Het traject begint bij de vraag die je hebt. Heb je al precies voor ogen hoe het moet worden, is het een maatwerktraject of zoek je alleen bewegwijzeringselementen?

Via een telefoontje met een van onze experts deel je met ons wat je precies nodig hebt. Op basis daarvan maken we een offerte.

over-ons
Stap 2

Details bewegwijzering

Heb je de offerte goedgekeurd? Mooi! Dan kunnen we samen verder.

Laat ons weten welke bewegwijzering je precies wilt zodat wij je kunnen tonen wat er precies mogelijk is. Denk aan materiaal, belichting en montage. Heb je hulp nodig bij het ontwerp? Daarvoor werken we al jarenlang samen met verschillende partners.

In overleg met hen helpen we je graag verder.

bewegwijzering-materiaal
Stap 3

Bewegwijzering produceren

De plannen zijn gesmeed, we kunnen starten met de productie van bewegwijzering.
Kunststofexpert Van Schagen verzorgt de productie van onze “kunststof” bewegwijzering. Dit doen zij al ruim 50 jaar voor grote organisaties als ANWB, NS en ProRail.

Dit betekent voor jou: de bewegwijzering sluit perfect aan bij je merk en identiteit.

bewegwijzering-maken
Stap 4

Montage op locatie

We leveren een totaaloplossing.

De bewegwijzering maken we zó dat je alleen nog de stekker in het stopcontact hoeft te steken. Samen met je eigen installateur(s) verzorgen we niet alleen de montage van de elementen, maar ook de aansluiting.

Klaar voor gebruik!

bewegwijzering-montage
Stap 5

Onderhoud

Je kunt ook op ons rekenen na de installatie.
Op afgesproken tijdstippen komen we langs voor onderhoud. Als er problemen zijn, zijn we snel ter plaatse om jouw bewegwijzering te onderhouden.

bewegwijzering-montage