Menu

Het team van Van Schagen Routing Solutions

Van Schagen Routing Solutions bestaat uit een compact, hecht team van experts in wayfinding, de productie ervan en plaatsing. Ons team heeft nauw contact met kunststofproductiebedrijf Van Schagen. Hierdoor is productie en plaatsing op integraal gezekerd, wat bijdraagt aan het eindresultaat.

Lees meer over ons

  • Wieg van wayfinding

    Al in de jaren 60 verzorgde Van Schagen de wayfinding van grote projecten voor ANWB, later ook voor NS en ProRail. Deze werkzaamheden stonden aan de wieg van Van Schagen Routing Solutions. Een mooie start van een bredere inzet van kunststof-toepassingen.

  • Kwaliteitsgarantie

    Om kwaliteit te blijven garanderen, besloot Van Schagen om Van Schagen Routing Solutions op te richten. Met een team vol vakkennis, de benodigde certificeringen en toegang tot de kunststofproductie van Van Schagen kunnen we nu nóg meer voor onze klanten betekenen.

  • Onze expertise

    Deze nauwe samenwerking met Van Schagen maakt ons werkproces bijzonder efficiënt. We kunnen snel schakelen en hebben altijd beschikking over de juiste materialen. Zo kunnen wij ons richten op onze expertise: hoe kunnen we jouw wayfinding zo goed mogelijk uitvoeren. We creëren creatieve en praktische oplossingen voor slimme constructies en acteren daarbij altijd op nieuwe ontwikkelingen.

Contact

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen, heb je een vraag over onze wayfinding of wil je een offerte aanvragen? Bel naar +31 (0)10 4153366 of stuur een mail naar info@vanschagenbv.nl We helpen je graag verder.

Contact opnemen